Slider 1 - Random | JUST.Trainwithus

WAT HOUDT JUST.TRAINWITHUS IN?

Wat houdt JUST.trainwithus in?

JUST.trainwithus is een initiatief vanuit ons om onze workouts te delen met iedereen die daar interesse in heeft. Niet met de intentie om mensen te onderwijzen op het gebied van training of om mensen te helpen met afvallen of aankomen, maar gewoon om fit te worden en om plezier te hebben. De workouts die wij doen zijn kort en intensief, waardoor je niet eindeloos in de gym hoeft te zijn. Wat ons betreft moet trainen geen last of verplichting zijn, maar juist een toevoeging op je leven!

We bieden verschillende JUST.trainwithus programma’s aan. Het zijn allemaal programma’s van 30 dagen met een mix tussen krachttraining, CrossFit en high intensity. Het ene programma hoeft niet voor het andere gedaan te worden, ze dienen puur ter afwisseling. Als er in een bepaald programma een bepaalde focus zit, zie je dat in de uitleg van het programma staan.

Hoe kwamen wij op dit idee?

Maarten heeft verschillende programmeringen gevolgd in zijn CrossFit loopbaan waarbij de nadruk veel lag op volume. 3 uur durende trainingssessies waren geen uitzondering. Maarten bereikte daardoor een hoog niveau in de CrossFit wereld, maar na verloop van tijd ging de lol van trainen er op deze manier vanaf. Ook was het voor ons hierdoor niet mogelijk om samen te trainen, omdat Judith niet 3u in de gym wilde staan.

Sinds Maarten is gestopt met het beoefenen van CrossFit op topsportniveau, trainen wij wel samen. De trainingen zijn een mix van CrossFit, high intensity en bodybuilding. Elke training is zo ingedeeld dat krachtconditie en intensiteit met elkaar worden gemixt. Doordat de intensiteit hoog ligt, duren de trainingen ook niet langer dan 60 minuten. We hebben veel plezier en merken dat we elke dag fitter worden. Toen we tegen elkaar zeiden dat we zo blij zijn dat we deze trainingen en dit plezier nu samen delen, bedachten wij: deze trainingen willen wij ook met jullie delen! En zo kwam het idee van JUST.trainwithus tot stand.